Obaveštajvaju se korisnici modul za obračun zarada i naknada – Total S, da se u polsednjem izmenama programa MPP2 – 2.1.13298.2 javlja greška kod obračuna ZAKUPA NEPOKRETNOSTI, odnosno štampe viramna za uplatu poreza koji se usmerava na sedište primaoca.

Da bi se ova greška otklonila i da bi virmani za uplatu poreza kod isplate zakupa nepokretnosti išli na sedište isplatioca, potrebno je da nbso online casino reviews korisnicima modula Total S pošaljemo ispravku programa, koju bi samo prekopirali na određenu likaciju na računarima gde su insltalirani programi MPP2.

Da bi ste dobili ovu ispravku potrebno je da nas kontaktirate na mejl kontakt@psit.rs, ili nas pozovete na telephone 011/785-03-61 i 011/785-03-62, a mi ćemo vama ispravku sa uputstvom poslati na mejl adresu.

Takođe, u naredna 2-3 dana biće objavljena nova vrezija pograma MPP2 sa ovom ispravkom, tako da korisnici koji u narednom periodu neće obračunavati zakup nepokretnosti ne moraju da preuzimaju ovu ispravku, već mogu da sačekaju izlazak nove verzije programa.